CPR Invest Global Silver Age

PROFITEER VAN DE VERGRIJZING OM UW BELEGGINGEN TE VERJONGEN 
Lees verder
Een product zoeken

Kenmerken, prestaties, documentatie

CPR Invest - Euro High Dividend

Aandeelhouders van een bedrijf ontvangen dividend. Eventuele dividenden worden uitgekeerd op basis van de nettowinst over elk boekjaar en het bedrag wordt door de algemene vergadering vastgesteld.CPR Invest - Euro High Dividend is een compartiment van de bevek naar Luxemburgs recht CPR Invest, feeder van het gemeenschappelijk beleggingsfonds naar Frans recht CPR Euro High Dividend, een aandelenfonds van landen in de eurozone dat belegt in aandelen met een hoog dividendrendement.Het beleggingsdoel is om op lange termijn beter te presteren dan de landen in de eurozone met een aanbevolen minimumbeleggingsduur van 8 jaar, door Europese bedrijven te selecteren die een hoger dividend uitkeren dan het gemiddelde dividend van de markt.Der compartiment CPR Invest - Euro High Dividend biedt geen enkele garantie op kapitaal of prestaties.

CPR Croissance Dynamique
CPR Invest - Dynamic

CPR Invest Dynamic  is een compartiment van de SICAV naar Luxemburgs recht CPR Invest, feederfonds van het gemeenschappelijke beleggingsfonds naar Frans recht CPR Croissance Dynamique, een internationaal gediversifieerd fonds dat wereldwijd belegt in zowel renteproducten (obligaties, valuta's) als aandelen.Het compartiment wil in een gecontroleerde risico-omgeving deelnemen aan de langetermijnstijging van de internationale markten.CPR Invest Dynamic biedt geen enkele garantie op kapitaal of prestaties. De aanbevolen beleggingshorizon is minimaal 5 jaar.

CPR Croissance Réactive
CPR Invest - Reactive

CPR Invest Reactive is een compartiment van de SICAV naar Luxemburgs recht CPR Invest, feederfonds van het gemeenschappelijke beleggingsfonds naar Frans recht CPR Croissance Réactive, een internationaal gediversifieerd fonds dat wereldwijd belegt in zowel renteproducten (obligaties, valuta's) als aandelen.Het compartiment wil in een gecontroleerde risico-omgeving deelnemen aan de langetermijnstijging van de internationale markten.CPR Invest Reactive biedt geen enkele garantie op kapitaal of prestaties. De aanbevolen beleggingshorizon is minimaal 4 jaar.+30

jaar ervaring

55,5

miljard euro aan beheerd vermogen

+100

medewerkers, waarvan 1/3 beheerders

MEER OVER CPR AM

Onze expertise

Mur Bleu
Thematische aandelen

Bij CPR AM anticiperen we op de belangrijkste trends die de toekomst bepalen en beschouwen ze als investeringsmogelijkheden om te grijpen.

Meer informatie
Chiffres
Dynamische multi-factorbelegging

Door een traditionele fundamentele analyse te combineren met een kwantitatief model, vertaalt het multi-factormanagement zich in het creëren van breed gespreide fondsen.

Meer informatie
Parachute 2
Gediversifieerd beheer

Flexibel beheer stelt ons in staat het beheer van uw fondsen over te laten aan specialisten die de allocatie van uw portefeuille aanpassen aan de marktomstandigheden en uw beleggingen spreiden over monetaire activa, aandelen en obligaties.

Meer informatie
Loupe
Obligatiebeheer

Het beheer van obligatieportefeuilles combineert erkende expertise inzake de toewijzing van rentecurves met innovatieve directionele kredietstrategieën of “break-even inflatie”.

Meer informatie
Billets
Oplossingen voor Kasmiddelen

Het kasbeheer vertegenwoordigt meer dan een derde van de door CPR AM beheerde activa, met als prioriteiten optimalisering van de liquiditeit, kwaliteit van de aandelen en een zorgvuldig risicobeheer.

Meer informatie
Réunion iPad
Onderzoek en Strategie

Onderzoek en strategie spelen een grote rol bij het definiëren van de marktscenario's die de basis vormen voor onze activaspreiding.

Meer informatie