30

jaar ervaring

47.5

miljard euro aan beheerd vermogen

110

medewerkers, waarvan 1/3 beheerders

MEER OVER CPR AM

Onze expertise

Réunion iPad
Gediversifieerd Beheer

Sinds 1997 gebruik van een methode voor aandelenallocatie waarbij de posities in alle activaklassen te allen tijde kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van de marktverwachtingen van de beheerders.

Meer informatie
Mur Bleu
Thematische aandelen

Bij CPR AM anticiperen we op de belangrijkste trends die de toekomst bepalen en beschouwen ze als investeringsmogelijkheden om te grijpen.

Meer informatie
Loupe
Obligatiebeheer

Het beheer van obligatieportefeuilles combineert erkende expertise inzake de toewijzing van rentecurves met innovatieve directionele kredietstrategieën of “break-even inflatie”.

Meer informatie
Chiffres
Dynamische multi-factorbelegging

Door een traditionele fundamentele analyse te combineren met een kwantitatief model, vertaalt het multi-factormanagement zich in het creëren van breed gespreide fondsen.

Meer informatie
Billets
Oplossingen voor Kasmiddelen

Het kasbeheer vertegenwoordigt meer dan een derde van de door CPR AM beheerde activa, met als prioriteiten optimalisering van de liquiditeit, kwaliteit van de aandelen en een zorgvuldig risicobeheer.

Meer informatie
Réunion floue
ONDERZOEK EN STRATEGIE

Onderzoek en strategie spelen een grote rol bij het definiëren van de marktscenario's die de basis vormen voor onze activaspreiding.

Meer informatie